Social media

Influență online pe o rază
targetată corect!

În era digitală actuală, Social Media reprezintă un canal esențial pentru promovarea afacerilor. Ne dedicăm să maximizați potențialul online prin toate platformele sociale productive, menținând o prezență constantă, care să genereze reach, brand awarness și conversie.

Yellow Social Media Services

Ne concentrăm pe extinderea vizibilității online a afacerilor, pentru a ajunge la publicul potrivit, în momentul potrivit, cu mesajul potrivit. Pentru a realiza acest lucru, oferim servicii complete de Social Media, care sunt concepute să se alinieze cu obiectivele de business ale clienților noștri.

Serviciile noastre includ crearea și gestionarea conturilor pe rețelele sociale, crearea și gestionarea conținutului, managementul comunității, publicitate plătită pe rețelele sociale, analize și raportare. Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a le înțelege brandul, publicul țintă și pentru a ne asigura că mesajul și imaginea lor sunt coerente și consistente pe toate platformele.

Yellow Tree oferă servicii de social media management, social media content și social media growth, pentru a-ți sedimenta prezența în online și a te conecta cu audiența potrivită,  într-un mod semnificativ. Echipa noastră de specialiști în social media este dedicată creării și gestionării conținutului relevant și captivant pentru toate platformele sociale, precum Instagram, Facebook, Twitter, Linkedin sau Tik Tok.  

Ne bazăm pe tehnici și strategii de succes pentru atragerea unei audiențe relevante și construirea unei comunități care să devină fidelă produsului sau serviciului tău. De la optimizarea paginilor de profil, pe rețelele sociale, la crearea de campanii personalizate, suntem alături cu strategii și soluții, pentru atingerea obiectivelor de creștere. 

Suntem o agenție specializată în social media și furnizor de servicii de marketing pe rețelele de socializare, activi în consolidarea prezenței online, crearea de conținut care să țină pasul cu trendurile și implementarea unor tehnici de promovare care să atragă urmăritori relevanți.

FAQ

Duci un monolog interior? Îți pui semne de întrebare? Iată câteva întrebări frecvente pentru a-ți oferi o imagine mai clară a ceea ce putem realiza împreună:

Ce beneficii îmi aduce serviciul de Social Media?

Creșterea conștientizării brandului, crearea și distribuirea de conținut de calitate care fidelizează audiența, creșterea numărului de urmăritori relevanți și, în cele din urmă, generarea de lead-uri și conversii. 

Cum alegeți platformele de social media potrivite pentru afacerea mea?

Selectarea platformelor de social media potrivite depinde de natura afacerii și de publicul țintă.
Prin intermediul unei analize strategice, evaluăm care sunt rețelele sociale relevante pentruși care sunt cele mai eficiente pentru a vă atinge obiectivele. De exemplu, Facebook poate fi excelent pentru promovarea generală, în timp ce LinkedIn se potrivește mai bine pentru afaceri B2B.

Cum analizez evoluția în Social Media?

Te ținem la curent cu progresele din analytics și vom furniza rapoarte periodice pentru a te asigura că obiectivele de marketing pe social media sunt atinse.

Scroll to Top