HR Marketing

Propriul tău ecosistem de
soluții la cheie!

Prin strategii integrate de employer branding & recruitment marketing, suntem aici pentru a-ți transforma compania într-un magnet pentru angajații potriviți, ca să îți atingi toate obiectivele de recrutare cu succes.

Yellow HR Marketing & Employer Branding Services

Suntem propriul tău ecosistem de soluții la cheie, generator de campanii și strategii de marketing eficiente, care promovează brandingul de angajare, cultura și oportunitățile unei companii către publicul potrivit. Folosim o varietate de instrumente și tehnici, precum marketingul pe rețelele sociale, crearea de conținut și brandingul angajatorului, pentru a ajuta companiile să se evidențieze pe o piață competitivă a muncii și să atragă cei mai buni candidați.

Scopul nostru este de a ne ajuta clienții să își construiască o imagine transparentă și convingătoare, care să atragă candidații potriviți și să-i ajute să creeze o forță de muncă puternică, productivă și implicată.

Yellow results

Costuri obținute în ultimele 12 luni:

Angajezi în timp ce colaborezi cu o echipă întreagă de profesioniști în marketing, creație & strategie digitală.

Îți luăm de pe umeri presiunea recrutării și primești un ecosistem complet de servicii la cheie, prin care să obții volumul de CV-uri, pentru nevoia ta!

1

2

3

4

Dă start campaniei tale

HR MARKETING reprezintă un domeniu complex și vital pentru fiecare organizație, iar la Yellow Tree, suntem aici pentru a te susține în toate aspectele acestui proces. De la dezvoltarea și promovarea imaginii de angajator, cunoscută sub numele de „employer branding,” la implementarea strategiilor de marketing pentru atragerea și retenția celor mai talentați profesioniști, oferim o gamă completă de servicii specializate. 

Cu specializarea noastră în hr marketing și employer marketing, te ajutăm să construiești o reputație solidă în piața muncii și să te diferențiezi ca angajator de top. Employer branding și recruitment marketing sunt abordări esențiale în atragerea și reținerea talentelor în compania ta și este important să faci selecții de CV-uri relevante. 

Cu serviciile noastre de employer branding și HR marketing, te ajutăm să creezi o identitate de angajator unică și atractivă. Aceasta implică dezvoltarea unei strategii de comunicare și promovare care să sublinieze cultura, valorile și avantajele de a lucra în echipa companiei tale.

FAQ

Duci un monolog interior? Îți pui semne de întrebare? Iată câteva întrebări frecvente pentru a-ți oferi o imagine mai clară a ceea ce putem realiza împreună:

Cum contribuie serviciul de HR Marketing-ul la cultura organizațională?

HR Marketing-ul nu se limitează doar la atragerea de noi talente, ci contribuie și la consolidarea culturii organizaționale. Prin promovarea valorilor și misiunii companiei în mod activ, poate inspira și genera angajați potriviți pentru dezvoltarea unei culturi puternice și coezive.

Care sunt principalele canale de comunicare utilizate în HR Marketing?

HR Marketing-ul utilizează o varietate de canale de comunicare, inclusiv rețelele sociale, site-ul web al companiei, evenimente de recrutare și conținut de calitate, cum ar fi bloguri și videoclipuri. Folosirea combinată a acestor canale ajută la atingerea unui public divers de candidați.

Cum poate HR Marketing-ul să optimizeze procesul de recrutare și să reducă costurile aferente?

Prin strategii eficiente de HR Marketing, atragem candidații potriviți pentru cultura și nevoile organizației, ceea ce reduce fluctuația și costurile de recrutare. De asemenea, poate crește încrederea candidaților și poate scurta perioada de selecție și angajare, economisind astfel timp și resurse.

Scroll to Top