Servicii

Îmbinăm experiența cu studiul de piață, pentru a transforma obiectivele de business în strategii personalizate de marketing digital.

Agenție de Publicitate Full-Service: de la BRIEF la CONVERSIE!

De peste 10 ani, salutăm cu entuziasm provocările marketingului digital și oferim o gamă completă de servicii pentru transformarea ideilor în rezultate tangibile. Angajați într-un proces complex,  contribuim la evoluția brandurilor  în mediul online & offline, printr-un ecosistem full-service. La baza strategiilor noastre, se reunește o echipă de specialiști în comunicare, creație și promovare, ce abordează fiecare proiect cu determinare și experiență.

Una dintre uneltele creației este copywritingul. Ne asigurăm că fiecare text creat și  transmis  este informativ și convingător. Aici, abordarea noastră strategică  și expertiza în cuvinte se combină pentru a crea conținut care atrage și convertește. Suntem buni strategi și fideli PPC marketingului, prin care dezvoltăm și gestionăm campanii publicitare eficiente. De la cercetarea cuvintelor cheie la analiza detaliată a performanțelor campaniilor, ne asigurăm că bugetul tău de publicitate online generează rezultate măsurabile. Extinderea identității și consolidarea prezenței brandului tău sunt prioritățile noastre. Aici intervin serviciile noastre de packaging design, market research și employer branding. Cu o abordare strategică, creăm o imagine de brand unitară și atractivă, care te diferențiază în atât în mediul online, cât și în cel offline.

Market
research

Strategiile de business au nevoie și de simț practic, și de simț critic!
Folosim o varietate de metode, precum sondaje, focus grupuri și analiza datelor, pentru a aduna informații valoroase, care să ghideze deciziile de afaceri și să stimuleze creșterea.

Packaging
design

Ochii văd, inima cere!
Ne folosim ramurile pentru a crea, desena, ilustra și proiecta materiale curate, clare și curajoase, care îmbracă brandurile pentru oameni.

Logo design

O imagine face cât o mie de cuvinte!
Și brandurile au cartea lor de vizită! Logo-ul este prima interacțiune pe care clientul o are cu produsul sau serviciile tale, influențând puterea de cumpărare.

Social media

Influență online pe o rază targetată corect!
Ne concentrăm pe extinderea vizibilității online a afacerilor, pentru a ajunge la publicul potrivit, în momentul potrivit, cu mesajul potrivit.

HR marketing

Propriul tău ecosistem de soluții la cheie!
Suntem generator de campanii și strategii de marketing eficiente, care promovează brandingul de angajare, cultura și oportunitățile unei companii către publicul potrivit.

Strategie de
brand

Spune-ne cine ești, ca să știm ce să povestim!
O identitate fluidă și unitară, de la cultură și valori la comunicare, este esențială pentru supraviețuirea unui brand.

Copywriting

Gramatică + SEO = BANI
(ca să nu spunem love, pentru că dragostea nu trece prin stomac). Poveștile scrise corect și cursiv aduc cititori interesați, care se vor converti ușor în clienți fideli.

Design
publicitar

Publicitatea e artă modernă!
Bannere sau panouri publicitare, flyere, broșuri, cataloage, afișe – nu-i business să nu aibă nevoie de ele, dacă se vrea curtat!

PPC

Scurt reminder: în mediul virtual, oamenii sunt reali!
Construim campanii integrate, optimizând performanța pe canalele sociale, unde majoritatea potențialilor tăi clienți sunt influențați să ia decizii de cumpărare.

FAQ

Duci un monolog interior? Îți pui semne de întrebare? Iată câteva întrebări frecvente pentru a-ți oferi o imagine mai clară a ceea ce putem realiza împreună:

Ce servicii oferă Yellow Tree?

Furnizăm o gamă variată de servicii publicitare, inclusiv publicitate online & offline, social media marketing & management, copywriting, graphic design și servicii de PPC, bazate pe strategii de marketing digital personalizate.

 

Cum pot solicita o consultanță sau o ofertă personalizată?

Pentru consultanță sau ofertă personalizată, te rugăm să apelezi la una dintre formele noastre de contact, afișate pe site.

 

Cum funcționează procesul de lucru?

Procesul nostru începe cu o discuție detaliată pentru a înțelege obiectivele și nevoile de business. Dezvoltăm apoi o strategie, creăm conținut și implementăm campaniile, monitorizând și analizând rezultatele. 

 

Cum se urmărește performanța campaniilor?

Folosim instrumente avansate de monitorizare și raportare, accesibile prin portalul nostru dedicat sau prin rapoarte periodice. Echipa noastră vă va ghida în interpretarea acestor date.

Care este diferența dintre publicitatea online și cea tradițională?

Publicitatea online vizează promovarea pe internet, prin canale digitale, iar cea tradițională se referă la media clasică (TV, radio, print). Noi te ajutăm să alegi ce e mai potrivit pentru obiectivele tale de marketing.

De la plantarea unei semințe, ce a rodit pe parcursul a 10 ani, Yellow Tree a evoluat într-o agenție de marketing cu o expertiză excepțională în promovarea online. Cu sediul în Timișoara, am fost martori la dezvoltarea rapidă a mediului digital și am rămas mereu în avangarda acestui peisaj în continuă schimbare.

Folosim o gamă variată de mijloace de promovare online pentru a ne ajuta clienții să-și maximizeze vizibilitatea și vânzările online. Atunci când un produs, magazin online sau un site web ajunge pe mâna noastră, serviciile noastre de promovare online sunt personalizate pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui client, pentru a atinge obiectivele  de marketing.

Astăzi, suntem o agentie de promovare online de încredere, recunoscută pentru expertiza noastră în promovarea marketingului online. Ne mândrim cu poziția de pioneriat în rândul  firmelor de promovare online din Timișoara, furnizând rezultate palpabile și dezvoltând strategii de marketing online eficiente.

Scroll to Top