Soluția Yellow Tree, pentru campaniile de
recrutare!

HR Marketing este una dintre superputerile care joacă un rol crucial în atragerea, motivarea și menținerea angajaților, contribuind, astfel, la construirea unei culturi organizaționale puternice si coerente.

Despre recrutare și despre lipsa candidaților în piață se vorbește tot mai des, tot mai tare și pe bună dreptate. Nu-i ușor să găsești oamenii potriviți, pentru locul de muncă potrivit, astfel că recrutarea a devenit activitate out of the box pentru business ownerii și oamenii de HR care au înșeles că nu este nici ieftin, nici rapid să angajezi.

Și, cum nimic fără Marketing & Rock’n’Roll, ne-am adunat în jurul mesei de brainstorming și am creat un ecosistem digital #yellow, care să sprijine atragerea, retenția și dezvoltarea resurselor umane, hrănind, astfel, stabilitatea și succesul afacerilor.

Așa a apărut soluția YELLOW – născută din strategie, pentru eficiență: RECRUTARE DIGITALĂ PRIN INTERMEDIUL PLATFORMELOR SOCIALE – un serviciu cu experiență în Agenție, dar cu care ne și lăudăm acum.

Ce facem? Practic, luăm de pe umerii companiilor presiunea procesului de colectare a CV-urilor, printr-un sistem complet de servicii la cheie, prin care obținem un volum mare de prospecți relevanți, într-un timp scurt.

Cum facem? În pași simpli de rock’n’roll, dar concreți de marketing.

  • Analizăm situația actuală a companiei și a soluțiilor folosite în prezent. Apoi, creăm profilul angajatului ideal și setăm obiectivele.
  • Stabilim instrumentele, bugetul corect și timpul necesar, pentru obiectivele și nevoile identificate.
  • Implementăm instrumentele de tip Landing Page, Ads Design, Copywriting.
  • Urmărim cifrele, oferim (raport) și soluții .
  • Predăm analiza cantitativă și creăm, alături de specialiștii noștri, analiza calitativă.
  • Consultanță pe tot parcursul Campaniei
  • Ne bucurăm de rezultate! 🙂

Cu alte cuvinte, folosim o varietate de instrumente digitale și tehnici de promovare, pentru a ajuta companiile să se evidențieze pe o piață competitivă a muncii și să atragă cei mai buni candidați. Atunci când spunem strategie eficientă și corectă, ne place să vorbim și în cifre! Astfel, cea mai recentă Campanie Yellow de HR Marketing ne-a depășit obiectivul setat de conversie, obținând un cost mediu foarte bun / aplicant.

Sfat de interior: comunicarea și promovarea de brand angajator trebuie să fie un proces peren, continuu, ciclic, chiar și atunci când nu angajezi propriu-zis oameni. De ce? Pentru a pune timp deoparte și a avea la îndemână resurse albe, pentru zile negre. Spre exemplu, dacă ai nevoie să angajezi urgent în perioada imediat următoare, recrutarea ar fi trebuit deja să înceapă, cu cel puțin o lună în urmă. Piața trebuie încălzită și convinsă, iar potențialii angajați trebuie găsiți, cuceriți, motivați și atrași. Astfel că e bine să ai CV-uri la sertar, pentru situațiile neașteptate (maternitate, demisii) sau pentru planurile de extindere / fracizre și relocare ale companiei.

Curios de noi și de viitorii tăi angajați?

Dă START campaniei tale http://yellowtree.ro/hr-marketing

Scroll to Top